dilluns, 18 de novembre del 2013

TITANI: UN MATERIAL ÚNIC





TITANI: UN MATERIAL ÚNIC

Les muntures fabricades amb aquest component destaquen per la seva lleugeresa i resistència.

Si les teves ulleres pesen massa i, al final del dia, acabes amb marques en el nas, les muntures de titani poden ser la solució. Les seves característiques especials aconseguiran que no t'adonis que les portes posades.

El titani, que destaca per la seva resistència i lleugeresa, pot presentar-se sol o en aliatge amb altres metalls. En aquest cas es torna més flexible i elàstic, per la qual cosa pot utilitzar-se per a elements molt prims, com les varetes. Tot i que el seu preu resulta una mica més elevat, una vegada que gaudeixis dels seus avantatges no voldràs utilitzar un altre material.

Un món d'avantatges.

·         Gran lleugeresa. Les muntures de titani pesen gairebé la meitat que les fetes amb altres metalls, per la qual cosa resulten molt més còmodes.

·         Alta resistència. El titani és tan resistent con l'acer, però un 40% més lleuger. I encara que és un 60% més pesat que l'alumini, també és el doble de resistent.

·         Hipoalergènic. En tractar-se d'un material virtualment inert, no sol causar reaccions en la pell.

·         Maleable. El titani garanteix que les muntures conservin la seva forma original sense deformar-se. Així, l'ajust és sempre el correcte, evitant que s'afluixin o que llisquin pel nas.

·         Duresa i resistència a la corrosió. Les muntures de titani duren més que les d'altres materials, amb prou feines requereixen manteniment i no s'oxiden amb l'exposició a la pluja, la neu o als ambients marins.

·         Personalitzable en molts colors.  Es un material que admet gairebé qualsevol tractament o coloració.

En definitiva, el titani resulta ideal per a persones amb estils de vida actius i aquelles que, per la seva graduació, necessiten portar lents molt gruixudes.