dilluns, 2 de desembre del 2013

LENTS DE CONTACTE, UN MÓN D'AVANTATGES AL TEU ABAST











Les lents de contacte ofereixen una excel·lent qualitat visual, una gran senzillesa de manipulació i un alt grau de comoditat, entre molts altres avantatges. No obstant això, encara segueixen existint molts mites entorn d'aquesta modalitat de correcció visual. Aquestes idees errònies es tradueixen en reticències per part d'aquelles persones que mai les han utilitzat o, fins i tot, d'antics usuaris que no han tingut l'oportunitat de familiaritzar-se amb els seus últims avanços.
En aquest sentit, les lents de contacte evolucionen de forma contínua per proporcionar solucions a tots els defectes visuals, miopia, hipermetropía, astigmatisme i presbícia (vista cansada).
Si desitges utilitzar lents de contacte i encara tens dubtes, el millor és que les consultis amb el teu òptic-optometrista. Tingues en compte que la majoria de les persones poden beneficiar-se de les lents de contacte, fins i tot si anys enrere no van aconseguir els resultats que esperaven, o els van semblar incòmodes. Les millores en els materials garanteixen, avui dia, l'èxit en l'adaptació.



COMPLEMENTÀRIES A LES ULLERES
Gràcies a les modalitats de reemplaçament disponibles (diàries, quinzenals, mensuals o anuals) els usuaris d'ulleres poden complementar-les amb lents de contacte, excepte en aquells casos en els quals el pacient presenti alguna circumstància que ho
desaconselli, com a infeccions oculars freqüents, reaccions al·lèrgiques, insuficient quantitat o qualitat lagrimal, condicions
ambientals adverses, etc.


LA FÓRMULA DE L'ÈXIT
Per gaudir dels avantatges de les lents de contacte durant molts anys, no tenim més que respectar aquests cinc passos:
1. Acudir a la consulta d'un òptic-optometrista per a una adaptació personalitzada.
2. Complir els temps de reemplaçament.
3. Seguir les pautes de manteniment i neteja indicades.
4. Sotmetre's a revisions periòdiques.
5. Parar esment a possibles símptomes de problemes oculars o visuals.