dimarts, 17 de desembre del 2013

Lents de contacte: 6 raons per fer el pas







Lents de contacte: 6 raons per fer el pas


1. Ofereixen una gran qualitat visual: La distància existent entre l'ull i les ulleres pot provocar distorsions, mentre que les lents de contacte, que es col·loquen directament sobre la seva superfície, garanteixen una visió completament natural.

2. Permeten gaudir d'una percepció sense obstacles: A diferència de les ulleres, les lents de contacte enfoquen tot el camp visual, abastant les zones perifèriques, un aspecte que resulta fonamental en activitats com els esports i la conducció. A més, s'eviten els reflexos de llum en les superfícies interna i externa de les lents.

3. No pesen, ni cauen ni es trenquen: Les lents de contacte no pesen, no es desajusten i no llisquen nas a baix. A més, és molt difícil que caiguin o es trenquin, per exemple, en fer exercici.

4. No s'alteren amb les condicions ambientals: Les lents de contacte no entelen la visió quan ens mullem amb la pluja, ni s'entelen amb el baf, el vapor o els canvis en la temperatura ambiental.

5. Es poden usar més facilmente amb altres elements òptics: Les lents de contacte no solament permeten portar ulleres de sol sense graduació, sinó que resulten més còmodes en usar dispositius com les càmeres o els prismàtics.

6. No alteren la nostra aparença: Les lents de contacte no ens tapen la cara i, a més, combinen bé amb tota la roba que ens posem.