dimecres, 22 d’octubre del 2014

Acaba amb els enlluernaments amb les lents polaritzades


Les lents polaritzades són la millor solució per evitar el possible enlluernament, i avui t’explicarem perquè.

La llum, igual que el so, viatja per l’aire per ones que es mouen cap endavant i cap endarrere. Quan la llum es reflexa en una superfície llisa com l’aigua, la neu, el gel, l’asfalt mullat, els parabrises, etc..., pateix una alteració en el moviment d’aquestes ones que passen a reflectir-se de manera que rebem les ones en un pla de polarització horitzontal, causant les lluentors tan molestes que hi ha en els enlluernaments. Això fa que se’ns alteri la percepció de les formes i els colors, i que disminueixi el contrast. Les lents solars convencionals no aconsegueixen bloquejar tots aquests reflexes.


 

La solució ens la donen les lents polaritzades, que aconsegueixen separar la llum útil de la llum molesta. L’enlluernament s’elimina perquè les ones de llum horitzontal no poden defugir el filtre polaritzat. D’aquesta manera aconseguim un augment del contrast, de manera que les imatges apareixen molt més nítides.


Els avantatges que tenen són:
  • ·         Redueixen la fatiga ocular al eliminar les lluentors.
  • ·         Disminueixen el reflexa solar i permeten veure millor els colors sense alterar els seus tons reals.
  • ·         Ofereixen una millor percepció de la profunditat de camp i una visió més nítida i més clara.
  • ·         La percepció és força més rica en contrastos.
  • ·         Protegeixen de la radiació UV.
  • ·         Es poden fer servir tant en les ulleres de sol com en les graduades.
  • ·         Estan disponibles en varis colors.



No t’arrisquis amb els teus ulls: comprar unes ulleres de sol o graduades és comprar un producte sanitari. No te la juguis i visita el teu Òptic-Optometrista. A Òptica Sisquella som especialistes en ulleres de sol polaritzades, i tenim una gran oferta en producte de Ray-Ban, Oakley, Persol i Polar amb lents d'aquestes característiques.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada