dissabte, 21 de novembre del 2015

Etnia Barcelona Vintage Collection, part I: la col·lecció de vista

Etnia Barcelona ret homenatge a la cultura independent



Edu és barber a Malasaña, Madrid


Etnia Barcelona sempre ha cregut en la cultura i en la contracultura, i en reinventar els clàssics. Sempre ha volgut anar més lluny i trobar a tots aquells que s'aventuren més enllà dels camins. Etnia Barcelona sent fascinació per les tribus i el seu esperit lliure, els seus colors i la seva habilitat per seguir sent ells mateixos sense seguir a ningú.




Per aquest motiu tenim el plaer de presentar-vos la nova col·lecció de la marca, VINTAGE COLLECTION que combina acetats originals dels 70's amb l'ADN ple de color que caracteritza Etnia Barcelona.



Carl és estudiant d'art a Williamsburg, Brooklin, NY


Les muntures més icòniques s'han re-interpretat amb la identitat ètnica de la marca ben present per crear una nova imatge: el look Vintage Indie.
La col·lecció barreja estils clàssics amb l'esperit de la marca, i sempre amb la seva atenció especial per cada detall.



Jack i Jason, un músic i un skater a Mission District, San Francisco


Colors com el marró o el mel es combinen per imitar les closques de les tortugues, per crear els colors "Havana", "Tortoise" o "Carey", i s'han barrejat amb els colors ètnics marca de la casa. Es poden albirar textures de banyes o d'espines dins l'interior de les muntures.



Katie és diseñadora de moda a Williamsburg, Brooklin, NY


A l'interior de les varetes podem veure l'ànima metàl·lica amb motius d'inspiració modernista, que és el cor que estructura les ulleres.



Kenya és periodista a Mission District, San Francisco


Com a homenatge a la cultura independent, cada model pren el seu nom d'un barri històric d'una gran ciutat global, reconegut pels moviments culturals que hi han començat i que han definit cada un d'ells.
Noms com Malasaña, Kreuzberg, Williamsburg, Shoreditch, Montauk, Mission District..., barris on l'equip d'Etnia Barcelona ha viatjat a la recerca de les cares i les històries que ajudin a explicar la col·lecció.



Sophia és fotògrafa a Kreuzberg, Berlín


El resultat és una successió d'imatges de gent que enllaça amb la cultura, la moda, la música i l'art. Gent que respira les històries que viuen a cada un d'aquest barris.


Promise és fashion blogger a Shoreditch, Londres


Amb aquesta col·lecció Etnia Barcelona es reafirma en la seva experiència en l'estudi del color, i el barreja amb l'estil vintage per crear una col·lecció que combina perfectament la qualitat i la moda.